Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tyst, så tomt, så ensamt...

Du sa att du skulle göra ditt bästa för att laga mitt hjärta.
Men det går inte att laga.
Du fick det, och krossade det.
Bitarna ligger utspridda i ditt rum.
Du skulle aldrig kunna hitta alla bitar.

Sen du lämnade mig...
Har allt blivit så tyst
Så tomt.
Så ensamt.




Fri vers av UhmKaj
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 20:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det gör mycket ont att läsa detta.
2009-03-07

    r_osa
Tycker du skriver fint!

*kramar*
2009-03-04

  willex VIP
Ett krossat hjärta, ett hjärta som gått i tusen bitar. Det är en väldigt sliten metafor. Men det spelar ju ingen roll. Jag vet hur det känns jag också.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

UhmKaj