Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordsallad.


En orgel i min artär.



Fnasiga larver bygger skal för sömn i min hårbotten. Det är ett litet ljud som kryper. Koagulerat. Här vill jag ha en konstpaus. Jag har alltid hällt sanden direkt i molnverkets färg och nu bedyrar jag min variation. Tepåsen sväller i min mun. Som svält och skymning. Här också. Nu kan vi skratta ut. Partiellt förbättrad ikonografi förser mej med lättnad, medan hon, någonstans i bakgrunden talar om sin livmoder. Jag kan allt det där. Jag har vadat i fluorescerande vaxkakor vars rikligt snidade kommentarer varsamt faller ur en tummad reptils plastartade pluderhosor. Tabula rasa. Böckerna mal som pensionsförsäkring. Läs det som faller in genom taket. Läs det. Det är värt kristallkronor. Har jag hört.




Fri vers av Phthalo Akryl
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 02:25



Bookmark and Share


  Roula O
Vackert!
2009-02-19

  Katinka VIP
Ah, vackert och mycket poetiskt. En underbar makaber berättarröst, man vill ha mer ur första stycket..som slutar innan tepåsen. Du borde göra den till prosa/novell inte dikt. Bra bra!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Phthalo Akryl
Phthalo Akryl