Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHETENS RÖST ARKIVERAD



små tomtar kommer
   in genom ledningar och rör
letar efter
   otillbörligheter
i hörnet bakom soffan
skrattar och ler
   tills du eller jag
sätter eld på deras skägg





Fri vers av Phthalo Akryl
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 14:02



Bookmark and Share


  Roula O
Denna var bra, nästan att man små skrattar lite :)
2009-02-19

  peter markurth
rå,gillar denna.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Phthalo Akryl
Phthalo Akryl