Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRIMMAN

en strimma i min natt

blev synlig där jag satt

mitt hjärta sökte tröst

och runtomkring var höst

en tydlig distinktion

en ljusglimt från en zon

en kärlek tog sig ton

jag hade upptäckt tron

en bastion fick fly

ur blodröd morgonsky

steg Segerhjälten fram

den Gud som blev till lamm

en grav som gapar tom

min största rikedom

ett frö i hjärtats jord

förbundets löftesord

jag grönskar inuti

sen Jesus satt mig fri

och Bibeln bär mig bud

om nåd från undrens Gud

min sanna grundtrygghet

är att jag säkert vet

av vad som än här sker

så hör Han när jag ber

LARZ GUSTAFSSON   7/2 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 13:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, grundtryggheten..... den bästa man kan ha !!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP