Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene dörrhandtag

I min trädgård
finns en personlig promenad
en lång labyrinten och rum för rumsliga utflykter.

Kartor tar genvägar över landskapet
över ängarna
igenom skogen, i mina rum.

Jag är inte ensam
Jag är bara i så oändligt stort utrymme.
Där det finns flera dörrar att öppna.

Jag ser vad tanken redan vet
en hand sträcker sig efter
ett av mina gyllene dörrhandtag.

Jag ska se till att du inte
i korsdraget skadar dig av
mina tvära kast
om du tar dig in
in genom den dörr
den som är vidöppen för dig.




Fri vers av Jastproject
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 14:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
havet öppnar upp och sköljer över med kärlek...ljuvt och öppet inbjudande
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject