Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En formel för att passera problematiska trösklar.


psykonaut (bubbelbad)

Jag är en marmorstod
len och hård
lera mellan mina tår
mera smällar än jag tål?
nå.

Bubblor i badet bildar ord
som lämnat kroppen

Bubblor i badet blandas ut
spolas ner i avloppet med vattnet

Knäckebröd, frukostbord
blod och jord
stilla lugn förflyter utåt sett
min mun försluten med en tejpbit.

när blixten slår mot tornets väggar
blir jag inte rädd
i en balja i det högsta rummet
förvandlas jag till fågel, flyktberedd

Allt jag minns ska slås i spillror
av ett enda sista ord

allt jag minns ska låsas in
i en övergiven handelsbod




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar