Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3. (Något reviderad)


Sång 14

Såsom zenits
glödande spjut
i huden drivs

Så stack de
nålar
svarta av stål
i snäckans rum
bände och vred
tomt var skalet
ty pärlan
vilar
i din hand


































































































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP