Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3. (Reviderad)


Sång 15

Såsom gräset
på marken
lyfter
varje mätbar
tyngd

Så vill jag
på härden
din
vila och vakna
av värmen
från ditt hjärtas
slag

(från
hjärtats slag)

































































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 21:59



Bookmark and Share


  peter markurth
den sitter..
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP