Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År, månader och dagar

 

 

Med delade tankar
rör jag mig
i rum utan väggar,

de saknar golv.

Jag möblerar förvisso,
ägnar sekunder
åt att dela tårthelvetet

i bitar,

som jag delas...


När så foten
söker sig ur smeten
sitter minnet kvar,

en tyngd i nästa steg.

 

Alla andra
skalar mandariner,
undviker vattenpölar,
längtar till två tydliga
av sju dagar.

 

I väntan
lindar jag in

 

 

mina spöken...

 

 

rör mig
i snävare cirklar

mot mitten

 

 

hoppas

 

 

...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt