Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma är på psyket. Hon har fått en psykos. Droger, koder, förvirring.


Då vi förlorande sinnet. Dagen D

ensam med ångesten sitter jag och ältar dagens händelser
natten liksom kryper fram
Mamma, vad gick så fel?
Cigaretten ryker och jag ser inte längre mina tårar i spegelbilden
Jag kan höra ditt rop på hjälp
det ekar inom mig och tar över min hjärnaktivitet
Ingen vet hur mycket energi det tar
att se sin mamma så sjuk
så insane
Djävulen tar kontrollen över mig
synda synda synda
kanske det blir tyst då?
Dagen då drogerna fångade ditt sinne
Samtidigt blev jag fängslad av rädsla

Mamma, vad gick så fel?
djävulen leker med mig
våldtar min hjärna
min kapacitet att leva som dem

Att se sin mamma instängd
förlorad
Att veta att det finns inget man kan göra

be

Döden talar i tungor med mig
Får mig ur funktion som en babydoll utan det röda läppstiftet som pryder läpparna
Det svider, kliar, blöder, klibbar,
gör så fruktansvärt ont


Nej, nu får det vara nog..

"Jag hade nog torskat på droger om jag inte fått en psykos"




Fri vers av CherryTop
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-02-08 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop