Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kolikbarns bekännelser

jag är hungrig
hungrig på livet
upplevelser
Men istället är jag fast i en sjukdom
Depression tror jag det heter
Min tankar är inte som andras
Min handlingar är mer destruktiva än andras
man kallar mig missförstådd
men egentligen är jag bara egen

förvirrad
oälskad
rädd
ledsen
jävligt arg
besviken
sårad
sviken
död

Dem tror sig känna mig
tror sig veta vem jag är
men när jag sätter rakbladet för att dra en sista gång
då har dem filmkväll och ser på senaste komedin med Jim Carrey
Helt ovetande att detta är min sista sekund i livet
Dem tror jag är tråkig

Det svider att skriva detta
men är det sanning så är det




mina cigg är slut




Fri vers av CherryTop
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 03:42



Bookmark and Share


  lycksele
Våra annorlunda tunga liv
har ett värde.
Dom flesta andra har nog sina grejer att kämpa med. Också. Kanske jag ska va gla' att ja e ja'
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop