Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till nollpunkten

Jag vill inte följa med
tillbaka till nollpunkten

vi har trampat runt i de där mellanlägena förr
och jag tänker inte följa med

ska det bli is?
ska det bli tö?

jag tänker inte följa med

Jag ska till kokpunkten nu




Fri vers av Tina-sol
Läst 574 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-08 23:11



Bookmark and Share


  dubbelve
BRAVO!
2009-02-16

  Carola Zettergren
:):)URSNYGGT!!!
2009-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Mellanlägen är inget för mig heller.
Ljumhet är ett kräkmedel.
2009-02-15

  Lejonhjärtas poesi
Sprudlande hett där på andra platser svalkas, här förångas vintern och vårens värme nalkas. Kan du tro i lust glädjen finner ro.
2009-02-09

  Ulf Popeno
Pang i pannan! Den satt som en knapp i tinningen, som kungen sa. Helt %(/ underbar.
2009-02-09

  Nova-Liv
gillar! mycket bra
2009-02-09

  Bjarne Nordbö
Det bubblar om dig. Gott att läsa.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol