Judas´ brev samt 2 Petr kap. 2." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Judas´ brev samt 2 Petr kap. 2.


GLUPANDE ULVAR

ulvar i fårakläder

har du närt en orm vid din barm?

ulvar i fårakläder

med all sin karisma och charm

du kan bedras av skenet

för smickrets och lismandets skull

men finns det hjärtats renhet

där under all ull och allt gull?

satan som ljusets ängel

en alltför bekant maskerad

talar om "fred" och "kärlek"

och sprider sitt gift i vår stad

härmar och kopierar

förleder med konster och tricks

bländar, förför, duperar

och söver din själ med sin fix

ulvar i fårakläder

som mörkrets domäner sänt ut

ulvar i fårakläder

som kräver ditt liv som tribut

himmelens röntgenstrålar

kan blotta dess sanna natur

himmelens röntgenstrålar

kan tränga igenom dess mur

LARZ GUSTAFSSON   090209




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 15:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Många, många applåder till denna suveräna dikt !!!
2009-02-10

  Mats Henricson
Grymt Bra ! Fast Du Målar upp Riktiga "Bestar " ! Jag associerar , direkt, till Ondskans Hantlangare, som har många skepnader, har jag rätt ?
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP