Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i frihet

Dansen rör sig inifrån och ut

Spänningar släpper

Känslan av frihet sprider sig inom

Hela mitt inre dansar och fylls av glädje

Jag känner mig fri




Fri vers av Tagira
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tagira