Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAVLÖS LÄNGTAN EFTER NÄRHET

Att ligga brevid
Höra dig andas
Känna din hud mot min
Smeka dig
Bli smekt av dig
Mjukt
Sakta
Vilsamt
Fridfullt
Att bara "göra"




Fri vers av Tagira
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-11 14:56



Bookmark and Share


  aol
underbart fint nära så är närhet
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tagira