Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan vara så mkt beroende på vad jag tillåter, det är jag som sätter gränserna.


VAD ÄR KÄRLEK?

Är det en kär lek?

Är det tillsammans
med en annan människa?

Eller att vara med mig själv?

Tillsammans med likasinnade?

Titta på blommorna?

Höra havsbrus?

Katten som spinner?

Barnet som jollrar?

Fika på farstukvisten?

Lyssna på musik?

Äta gott?

Bli masserad?

Se en bra film?

Skratta?

Att vara i stunden här och nu




Fri vers av Tagira
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-11 15:13



Bookmark and Share


  aol
ja den är allt du säger den är störst
2009-07-14

  Glensan
Kärlek är att må bra
2009-07-11

  Mats Henricson
Kärleken är ju så VID ! KÄRLEKEN till LIVET; KÄRLEKEN till SINA BARN; KÄRLEKEN till det man TROR PÅ mm mm mm
2009-07-11

  Öknens Ros VIP
och det som inte direkt kan kallas kärlek benämner man väl lycka....som är lika viktig den också...
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tagira