Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna själar

Själar utan mönster lever fria

Mönsterfria själar finns dom

Våra mönster tar makten över oss

Släpp dina mönster och du

Kommer närmare själen




Fri vers av Tagira
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tagira