Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten önskan

Jag vill endast
Bara
Ha
Något fint att dö för

För att göra
Livet
Vackert
Att leva




Fri vers av JacobS
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 22:15



Bookmark and Share


  greajt
så sant, vem vill inte det?
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

JacobS