Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom masken

Jag är ställd av komplimanger och vacklar av kritik
Jag kånkar kring förgiftad last på vägen
Där alla tomma löften bakom nickedocksmimik
Gör mej så förstämd och så förlägen




Fri vers av JacobS
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JacobS