Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur denna rad "att inte vara i det man är i" som jag tyckte om men inte gillar ordet "inte" och "att" så rann denna ut framför mig i dag på lunchen. En vanlig måndag. Hemma vid köksbordet. Och framför mig låg ett av mina skriv


I det unika

Vid sidan om betraktande
med händerna på fönsterbrädet
näsan immande på glasrutan.

Är jag med ögonen en slöja
över de axlar som fryser i natten.

Jag är ett lager över natten
över dig där vi sitter kring ett bord
ett av de i natten upplysta rum
i en stad
där träden växer upp hämtar näring och andas ut
ut i de unika
de som väljer att skörda i de djupa orörda källorna.

Från de välvda taken faller droppar
faller fyllda med toner av min gitarr.
I vinden sjunger de tillsammans
i en gnistrande symfoni.




Fri vers av Jastproject
Läst 542 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-09 23:19



Bookmark and Share


  Blåbäret
otroligt vackert...härlig rytm
2009-02-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Jastproject!

Här har du fångat ett unikt ögonblick som jag kan förnimma och känna genom texten. Hälsar vännen Fredrik
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject