Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simmar i din Själs Solsystem




Simmar bland dina planeter

Förnimmer allt du skapat med dina liv

Allt jag bryr mej om är din kärlek

Du behöver inte kunna laga mat

& inte make-fuckin-up

Sätter mej i ditt sköna hjärta

sjunger några sånger jag vet du älskar

Vi är gjorda för varandra

Allting är glädje när vi smeker varandra

Susar i ditt blodomlopp

Solar mej i glansen

I garaget står jag & mekkar

Porschen du bara förstör

Du borde vara hemma snart

Vi ska simma med delfiner

Ska ge dej en multipel

Älskar dej




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 00:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vacker kärleksdikt, gillar simmandet som rörelse och element,

och att delfinerna dyker upp.

applåder!
2009-02-10

  glittertindra
fin :)
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP