Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Skyddad av en hands mjuka smekning
ligger vi och lyssnar till ljudet av våra andetag.
Luften smakar av dig.
Våra hjärtan slår i takt.
Kläder som kallnar på golvet.
Fingertoppar mot min hud.
Kan vi ligga här för evigt?





När jag vaknar är jag ensam.






Mina ögonlocks filmer spelar mig många, grymma spratt.




Fri vers av MaFilda
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-09-01 17:37



Bookmark and Share


  Mårten
det här var mycket bra!
2005-09-15

  Karl Henrik Karlsson
mycket vackert, det är ett av livets vackraste ögonblick som skildras
2005-09-02

    Bodil Sandberg
En härlig och fantasifull dikt som är mycket vacker
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda