Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vardagsgrytan

Jag har en rulle
som finns på toa
en tv i vardagsrummet
barn i sina sängar
och en fru
i soffan

Jag är trygg
i vår trea
snygg
när det är rea
och
kåt när jag får

Mina tankar åker
rulltrappa
och
landar
på tangentbord

Jag klär ut mig
till kvinna
och chockar
mina arbetskamrater
( men jag är inte gay
bara sugen på att
röra om lite i vardagsgrytan )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-09-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan