Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖNSTER MOT JERUSALEM


vi behöver himmelsk luft
i alla unkna rum
glädje bortom allt förnuft
Guds evangelium
vädra ut det gamla
en förvandling momentan
fylld av Helig Ande
går du sjungande på stan

fönster mot Jerusalem
en kamp mot allt det kvava
vinden visar vägen
fast bojor vill förslava
öppet hus
en stad av ljus
där inga kyrkor byggas
ett kristallhavs stilla brus
här känner vi oss trygga

LARZ GUSTAFSSON 1994




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 07:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint , ``ett kristallhavs stilla brus ``
2009-02-11

  anits VIP
Fint och tänkvärt skrivit
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP