Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som bilden antyder står naturen naken inför sådana sanningar


Något litet om pornografi




Våldspornografin firar nya segrar
via de makter
vilka väljer att sprida densamma
över världen
´
ivrigt påhejad av de vilka förbereder krig
i rent vinstsyfte
trots att de har föga eller intet
nöje av pengarna i sig

få kan ta med sig annat än minnen
av illdåd begångna i ren profitjakt
med alla civila offer
levande såväl som döda
lämnade efter sig i kölvattnet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP