Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund har guld i mun!

När jag vaknade så märkte jag att dagen redan var över.......




Övriga genrer av med mycket mera
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 01:32



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Kanske man skulle utlysa en pristävling
om ett lika bra ordspråk
för kvällspigga
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

med mycket mera
med mycket mera