Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten människa

Jag ser mig själv som en liten människa
men jag har många vänner
och jag tycker om alla

Andra personer kan se mig som en liten människa
men jag överträffar deras förväntningar
och jag tycker om dem

Mina familj ser inte mig som en liten människa
men jag räcker inte till
och jag älskar dem




Fri vers av med mycket mera
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-16 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med mycket mera
med mycket mera