Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte


att plocka ett löv när det är som vackrast just innan det dalar ner till marken

känna på regnet när solen fortfarande värmer

lyssna på talgoxen när snön smälter bort





jag





ändrar färg som hösten

fäller tårar av värme

sjunger när jag är lycklig















Fri vers av med mycket mera
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-15 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med mycket mera
med mycket mera