Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shiver of fear

Though you can never see,
but eternity has past.

Now I stand in front of the mountain,
and shiver of fear.

I see my life before me in dark blue clouds,
go on, take me home now,
cause I shiver of fear.




Fri vers av Linus VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-02 00:53



Bookmark and Share


  Nattiz
Så mysig..gillar den verkligen..
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Linus
Linus VIP