Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
04-10-08


Dikt till min älskling

Farväl min älskling, fäll inga tårar.
Ty även om du tror det, är jag inga tårar värd.
Farväl min älskling, le och var glad.
Ty även om du inte vill tro, är livet bättre utan mig.
Farväl min älskling, håll huvudet högt.
Ty även om du inte ser, är du starkare än få.
Farväl min älskling, tänk inte mer.
Ty även om du tror det, är jag ingen tanke värd.
Farväl min älskling, stå inte kvar.
Ty även om det är svårt, kommer jag inte vända mig om.




Fri vers av Nattiz
Läst 1289 gånger
Publicerad 2004-12-09 00:25



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
fy vad bra orden skärde in i mig!
2005-07-02

    Inget namn

2004-12-28

  Manal
Du har fått fram budskapet så bra, det är svårt att skiljas, Rekommenderas
2004-12-11

  Pojken i Svart
så underbar, så hemsk! gick verkligen rakt in och jag rös när jag läste den!
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz