Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

min vän
ler mot mig i mörkret
med gnistrande stjärnögon
(med diamanter som aldrig slocknar)

min vän
skrattar sitt varma skratt
som finns i mig långt efter att ekot tonat ut
(svik mig aldrig)

min vän
som du finns för mig
vill jag finnas för dig
försvinn aldrig
(låt inte sprickorna växa)

min vän
som går genom eld och vatten
står upp när allting rasar
(jag älskar dej)






Övriga genrer av Juliaah
Läst 832 gånger
Publicerad 2006-09-23 20:11



Bookmark and Share


  Nattiz
Helt underbart fin!!
2006-11-22

  hanziz
minje jag har den här som bokmärke
men jag har ingen kommentar heh...,

du fattar nog att om jag tar den som bokmärke
så är den nog underbar!!!<33
älskar dej mest
2006-11-17

    Matild@
Brulle den är helt underbar!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah