Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insyn



Det är nog längtan efter något
som jag trotsigt påstått mig avsky
vars smak sitter där bakom
och lockar

Det har länge varit så,
sedan gråheten överfyllt mina sprickor
och tagit liv från asfalten under mina tår
på vilken jag sitter och väntar

Soltimman lurar bakom hörnet
men jag kommer inte ända fram
när skuggan ger det motstånd
de påstår att jag är beroende av

Att man inte kan få vad man vill ha
vi har lärt oss sanningen nu
men det betyder faktiskt ingenting alls,
så länge det är något inuti
som är väsentligt

Men jag ser dig där.
bakom luften;
inuti alltet.




Fri vers av Juliaah
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-05 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah