Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..,fall inte låt änglarna viska vidare

sov
slut ögonen
vaggar
änglarna viskar till dig

älvorna
dansandes
suddigt sedda
bakom ditt ögonlock

drömmandes
ängen blomstrar
dimman kan inte nå fram
vilse
men väggledd

ljus
dödens makt tog de
änglarna
älvorna
blomsterängen

du har vaknat


... och in i dimman som lockat
....dimman som bekämpat


går du in och faller tills du är....




Fri vers av hanziz
Läst 788 gånger
Publicerad 2006-11-29 17:37



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så mjukt och fint och så förmedlande, lämnar även vägen öppen för läsarens egna tankar.
2007-01-06

  Juliaah
My Gosh!
*bokmärker*
behöver nog inte säga mkt mer!
2006-12-04

  Manal
tycker om hur du har delat upp dikten.
små mjuka ord
som hör ihop.

vackert
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz