Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hanna, vi är föralltid, och förevigt. älskar dej!


en ängel som heter hanna










hon har en gul mössa med snö på
som jag lagt dit
när vi kastade snö på varanda



hon har ett leende guld värt
jag blir så glad av att se




hon har gröna ögon,
med en liksom blåsvart rand runtom



(och guldigt hår, typ 24 karat)




hela du är en varelse av guld,
och snälla

(lämna mig inte)



att bli förvandlad till något levande
är det bara du som verkligen kan

du är den som ger mig liv,
och såna där underbara skrattanfall





du,

är min älskade barndomsvän

(och djävulssyster)





xD











Fri vers av Juliaah
Läst 663 gånger
Publicerad 2007-01-24 20:38



Bookmark and Share


  hanziz
taaaaack! jag blir rörd!
2007-01-25

  Mangal VIP
Värmer när jag läser det. Bra skrivet!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah