Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra

Du vackra
Riven
Stolt
Varför ser jag dig
Inuti?

Du vackra
Skadad av tid
Och domnad av nattfukten
Du fortsätter
Med tiden




Fri vers av Juliaah
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-02 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah