Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem jag borde ha varit ( hur jag ska bli när jag blir stor)



Jag ser er knacka men ni kommer aldrig in
Kartongväggar håller er borta

(Snälla, se mig
och blunda för den ni tror att jag är)

Det kanske ligger till såhär
Att ni vet om mig
Men jag kände aldrig er
För orden jag gav till mellanrummet
Var inte mina

Hur ska man visa vem man är
När man själv inte förstår sig på,
Hur ska man kunna tro på sig själv
När man inte hittar någon sanning?

Hur ska man hitta den man är
När alla säger åt en hur man ska vara?
(hur man har varit,)
att förändras är inget dåligt
så länge man tar med sig något från förr

men det sitter där
och naglar sig otvunget fast
längs vägkanten






Fri vers av Juliaah
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-08 19:48



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Mycket stark text. När jag var i samma ålder som du visste
jag inte alls vem jag var. Du ska vara den du är gör aldrig om dej
för att andra vill det. Det är svårt att hitta sin identitet jag vet.
Jag var så vilsen, orden i mellanrummen kommer.
Jättekram till dej du skriver så bra.
2008-10-13

  halmstrå
Snälla diktjag... lyssna på dig själv. Känn efter vad som är sant. Bry dig om det och ge inte upp att säga orden i mellanrummet. Någon hör dig någongång.
Jag gav upp och ångrar det djupt.
Väldigt skön text det här
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah