Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den har en melodi.


Sommarflirt


Det var solsken över jorden när du kom till mig
Och blommorna de doftade mer
Du tog min hand och sa jag älskar dig
Och jag föll bara ner, bara ner
Jag föll bara ner, bara ner

Vi levde levet så förälskade
Ett leende bodde i min själ
Och den magiska natten i sommaren
Sa att någonstans så är vi på väg
Någonstans är vi på väg

Fast vindarna kom in och det blev kallare
Och kall blev du, liksom snö
Du slängde mina rosor inombords
Och började smälta, blev till tö

Det är regnigt över jorden när du går från mig
Och jag sitter här under en lind
Förundras över hur daggen förvandlas
Till tåren över dig på min kind




Fri vers av hanziz
Läst 605 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-28 17:12



Bookmark and Share


  om en Siri
supervackert, applåder
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz