Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vägen tar slut...


Ögonblick

Ett ögonblick som detta
Känslan som stoppar tiden
Andetag mot min hud


Outtalade ord som säger allt jag någonsin velat säga
En stund där känslan är allt vi har...
...och behöver


Ett ögonblick som detta
En tid då händer darrar
Andetag då knogar vitnar


När orden dör bakom sammanpressade läppar
När känseln överger mina fingertoppar
En stund då jag inte har något kvar...
...förutom hålet i mitt hjärta


Ögonblick som dessa
Då allt jag har kvar...
...är mina minnen


På gott och ont




Fri vers av Proton
Läst 647 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-06 23:34



Bookmark and Share


  Mike
Kan bara hålla med förgående kommentar. Helt underbart!!!
2006-12-07

  Nattiz
Knöt sig i magen.. Men alltså..underbar. Jag vet inte va jag ska säga.. helt underbar bara..
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton