Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katarsis

Jag vill älska

Jag vill förnimma band och närhet.

Jag vill känna din hud och dina kurvor

Jag vill höra ditt hjärta och dina andetag

Jag vill se dig i ögonen

Jag vill älska

Som om det är vår sista natt tillsammans




Fri vers (Fri form) av Proton
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-28 09:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor om het tvåsamhet.
2014-10-28

  Angel of love
Så underbart vackert skrivet.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton