Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Vakna!
Andetag djupt i strupen.

Beslöjad morgonsol
Hårda skuggor
Kallar mig

Omätligt trött

Sömnen kommer som en vän
Vaggar själen in i tystnaden




Fri vers (Fri form) av Proton
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-30 09:40



Bookmark and Share


  Connie
Starkt berörande. Sömnen är en befriare, om man nu bara kunde somna!
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton