Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytan

Allt som var
Men inte blev

Andas och ta sats
Du klarar det här
Le och ta plats

Jag drunknar
i mina tankar
Skriker efter luft

Fast inget skett
Är allt som det är




Fri vers (Fri form) av Proton
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton