Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sofie


Osäkerhet

Jag säger att jag älskar dig för jag kan inga finare ord.
Men jag vågar inte säga allt, av rädsla för att det ska bli fel.

Jag avgudar dig för jag vet inget bättre sätt.
Men jag vågar inte göra allt, av rädsla för att du ska se mig på ett annat sätt.

Jag ger dig allt jag har, men jag känner ibland att det inte räcker till.
Och jag bävar inför den dag jag vaknar och inser att jag är ensam igen.

Du är det finaste jag har och allt annat bleknar i jämförelse...







Fri vers av Proton
Läst 654 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-02 17:09



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Vackert.....
2014-11-01

  Åsa Njunjes
Åh så härligt med kärlek. Den blir ju bara mer påtaglig när rädslorna kommer fram.
2014-10-31

  Connie
Underbart vackert!
2014-10-29

  Maj-Lis VIP
Kärleksfulla ord
2014-10-28

    ej medlem längre
detta var hur vackert som helst
stor fet applåd
2014-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text med inslag av rädsla för att inte räcka till!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton