Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartago

salt.

semesterbilder
förgiftar marken
utan avsikt

för övrigt
allt är öde

vad jag anser
bryr sig ingen om




Fri vers av Proton
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton