Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart försvann känslorna? Och när försvann vi?


Förlorade känslor


Du kom in i mitt liv
Jag fann en känsla jag aldrig känt förut

Vart tog den känslan vägen

Du vände mig ryggen
Du försvann

Vart gick du

Jag sörjde
Jag grät
Jag föll ner i den svartaste av avgrunder

När slutade tårarna rinna

Du smög tillbaka
Du finns här
Nära, men ändå så långt borta

Var är känslorna




Fri vers av Nattiz
Läst 767 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-11 22:55



Bookmark and Share


  hanziz
Herregud vad jag känner igen mig det här. Något liknande har nämligen hänt mig, vartenda ord du skriver känner jag igen mig i.
Det var otroligt bra skrivet. Så enkelt, men ändå så starkt. Tack!
2009-05-01

  Proton
Vågar jag ens fråga vad den handlar om?
2007-02-23

  Rozhan
Stark text! en röd tråd av förlorad passion återfinns i dina ord! Många frågor som ej är besvarade! skickligt skildrat!
2007-01-12

    Lindizz
väldigt bra skrivet...
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz