Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Håll min hand,
låt mig ta dig till världens ände...

...och tillbaka.


Jag fångar dig om du faller,
men håll i mig hårt...

...och dra mig med dig.


Jag gråter med dig,
delar alla glada stunder...

...och stannar för alltid.




Fri vers av Proton
Läst 772 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:40



Bookmark and Share


  Nattiz
Just love it! :)
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton