Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflekterande speglar

Vatten i det vilda
En bäck sjunger sig ned för igenom öppningar i skogen

En osynlig mur
stiger upp, hindrar solstrålar
En öppning är dold
öppen för skuggan

Stigen tar dig uppåt och in
där trädens grenar sträcker sig ut
svävar i vita moln
mot en viloplats
en glänta för vandrare
för det porlande

Mötesplatser vilar
porlande vatten skopas upp av vandrande händer
svalkande dricker kupade händer försiktigt.

Mötet i skogen
i våra vida fält
lutar sig ut
Den ligger där intill trädgården där bäcken sjunger




Fri vers av Jastproject
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-12 17:04



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Att läsa denna känns lite som att dansa, några steg fram och något tillbaka , dansa sig igenom naturen till bäcken ackompanjemang. Mycket angenämt!
2009-02-14

    leelee
Så målande du skriver, jag kan nästan känna hur det doftar....
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject