Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när en poet söker skriva texter som alltid rimmar och har lika långa verser, kan det gå som det gick just här, dessvärre blir det ofta så när den är kär


Något litet om poetisk orättvisa (sex är så upplyftande)





Hon tycker inte om
att höra mig ligga och snarka
men å andra sidan hellre det
än att se mig gå o knarka

hon tycker om
att se mig stå och baka
mye hellre det
än att få sitt ex tillbaka

om kom han
från döden sin åter
skulle kanske jag vara
en som först gråter

så kan livet
mycket väl te sig o vara
vi som varken spelar trumpet
eller har någon barnaskara

vi som jazzat runt
på halmmadrassen hemmmavid
fast vi väl egent ligen alls
inte har mycket av sådan tid
vi buggar hellre än dansar vals

på middag skulle vi gäster få
men folk som vi känner har svårt för oss
de vill inte gärna hemifrån gå
de är så blyga som otända tomtebloss

vi skall snart flytta
o kanske då till Örebro
då kan supande grannar med nävarna hytta
för med oss vill de int bo

nu kommer jag inte på någe mera
de e dags för en film, rulle på skiva
o strax e de lunch o filmer se flera
hellre de än dåliga rim här skriva

nästa gång jag en partner träffa skall
blir det nån med några år emellan
någon som är ung men orkar stå pall
som brinner för mig om ej för kärleks skull




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2009-02-13 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP