Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spacklar tätt kitt




Assimelerar bouquetten nonchalant i en intim klichè och skruvar svängningen snurrandes i rotationens justerbara riktning, hugger ett jack i skåran och lägger ett snitt i slitsen. En rullande rörelse reglerar räckvidden i röstklangen och jag förseglar vattenstämpeln till havs, en konstant koordinat, en konkav kub. Plomberar spinnande nyanser i ultrarapid.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-13 19:56



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Fullkomligt spektra över sinnessammelsurium i det ordnade ogräsets fantastiska doft av basriffande förhärdade fingertoppar, Dizzy!
2009-04-06

  lodjuret/seglare VIP
du äter dina kex konvex med scenvanlig aptit
2009-03-12

  Bjarne Nordbö
Ja där satt den. Lustfyllt kletad över skärm. Helskön läsning för mig.
2009-02-14

  Per Teofilusson
Som ett bruksanvisning. Jag vrider och vänder på pappret och undrar och går en sväng ut till köket och tillbaka igen och drar fingrar över skallen och sköljer mun och tvångsäter fem kakor och spolar i kran och pissar och går tillbaka. Lyfter upp pappret igen, tittar, förundras. Som en bruksanvisning.
2009-02-13

  Regn & Grus
härligt tankeväckade, skönt galet sinnligt bild-eggande..
2009-02-13

  peter markurth
intressant
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777