Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porr Syndikalisterna

Obönhörligen träffas Porr Syndikalisterna på Tisdagar, ojämna veckor
För att, samspråka och utbyta kroppsvätskor och dela knyppligts tips med varann.

tid och Plats varierar efter behov
senast var i Partille, där Linda Rosing bor
Gömd från Paparazzis och annat löst patrask.
Likt Siewert's uttalande om det hemska bandet V.A.S.P

Varpå en vilsekommen son av iranskt börd utbrister Jihad!
tro det eller ej, det bådar illa för dessa Porr Syndikalister med sitt evinnerliga behov av bekräftelse.

Stig Järrel debuterade 1945 på Dramaten med Hynda! halsa min manliga busgrogg!
en enad kritiker skara jublade och gjorde honnör.. Yeehaw!






Fri vers av Steve-Johanna
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steve-Johanna