Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEN-HUR

David Stjärnan blinkar i det blå
raklödders vinjetten likaså

Läppglans av fosfor - påfåglars skri
vattnas i munnen - ett lamm giva di

Kung av kungar - svin i extas
nitton till antal varav en spelar bas

Joddla din sköka! vid blotta åsynen
av mannens pulserande ådriga lem

trist tycker vissa - bra säger jag
stavhopp i cirklar i ömt tidelag

Dräpt inför massan av fromma små djur
när regissören med framgång och bravur
lyckas med konststycket att mjölka tjur
redo för tagning - Action! BEN-HUR




Fri vers av Steve-Johanna
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steve-Johanna